Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Уряд шукає молодих українців, щоб виплатити їм премію

Фото Руслана Канюки

Волинь-нова

Уряд шукає молодих українців, щоб виплатити їм премію

Одинадцять років поспіль молодим людям, котрі зробили значний внесок у розбудову держави, присуджують премії Кабінету Міністрів України. І 2018-й – не виняток

Тож Міністерство молоді і спорту України звертається із проханням до районних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадських об’єднань, що не мають статусу всеукраїнських, відокремлених підрозділів загальнодержавних громадських об’єднань, благодійних організацій, а також регіональних чи місцевих засобів масової інформації у термін до 1 березня поточного року подати до зазначеного відомства пропозиції щодо кандидатів на присудження зазначеної нагороди.

Слід наголосити, що премію присуджують 20 молодим людям віком до 35 років щорічно, оцінюючи результати їхньої діяльності упродовж попереднього року. При цьому можуть бути враховані і досягнення кандидата за попередні роки. Варто зауважити, що розмір Премії становить 50 тисяч гривень. Однак, її не присуджують повторно або ж за ті досягнення, за які особи уже відзначені державними нагородами.

Розмір Премії становить 50 тисяч гривень.

До слова, переможців-щасливих власників коштів обирає комітет із присудження премії, до складу якого входять представники громадських організацій, Уряду, ЗМІ та Мінмолодьспорту. Минулоріч вони розглянули 265 пропозицій щодо номінантів, позаяк саме таку кількість відповідних подань у восьми номінаціях на українців, особливі досягнення яких сприяють розвитку суспільно-економічного життя України, її розбудові та утвердженню міжнародного авторитету, надіслали до Міністерства молоді та спорту України. Аби ж забезпечити прозорість в організації процесу присудження Премії, профільне міністерство здійснювало онлайн-трансляцію засідання Комітету на власному Youtube каналі, а також сторінці у соціальній мережі Facebook.

У разі виникнення додаткових питань про організаційне, інформаційне та технічне забезпечення присудження премії, потрібно зателефонувати до відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Мінмолодьспорту України за телефоном (044) 284-30-26.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Telegram Channel