Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Хоч погано почали, але тричі утяли: Румунія – Україна – 2:3! (Відео)

Ось він – цей золотий для нас удар!

Фото із сайту UEFA.com.

Волинь-нова

Хоч погано почали, але тричі утяли: Румунія – Україна – 2:3! (Відео)

Наші виривають перемогу у валідольному матчі і гарантують собі місце в чвертьфіналі футзального Євро-2018

Чемпіонат Європи з футзалу-2018. Група «С». Румунія – Україна – 2:3 (1:0 – Савіо Валадарес, 5 хв.; 2:0 – Флорін Ігнат, 11; 2:1 – Тарас Королишин, 20;  2:2 – Олександр Педяш, 28; 2:3 – Петро Шотурма, 40).

Коли рахунок став 0:2 на користь румунів, здавалося, у цьому поєдинку нічого нам не світить. Та й діяли в першому таймі «синьо-жовті» (точніше «сині» у цьому матчі) одноманітно, нецікаво, прогнозовано…

Добре, що билися з румунами, які були підсилені колишніми бразильцями і португальцями, до останнього – і за це були винагороджені.

За кілька секунд до закінчення першого тайму нашим вдалося красиво розіграти штрафний (це справді був чи не єдиний створений українцями шедевральний епізод у матчі) – і Тарас Королишин розмочив рахунок.

А за 19,5 секунди до закінчення двобою українці зуміли перехопити м’яч у п’ятірки польових гравців румунів (суперник велику частину матчу грав без воротаря – навіть у першому таймі) і Петро Шотурма поцілив ворота суперника без голкіпера. 3:2! Такий приємний хеппі-енд!

Початок трансляції матчу Україна – Португалія в неділю, 4 лютого, о 18:55 на телеканалі «Футбол 1».

 Нашому спортивному оглядачеві Сергію Хомінському це нагадало історичний матч у великому футболі – «Динамо» (Київ) – «Спартак» (Москва), коли українці в Лізі чемпіонів 1994-го року, поступаючись 0:2, також зуміли вирвати перемогу – 3:2!

А оскільки у першому поєдинку нашої групи Румунія поступилася Португалії – 1:4, то наша зібрна разом із європейськими бразильцями гарантували собі місце в чвертьфіналі Євро-2018. Лише завтра між собою розіграють перше місце серед тріо. Початок трансляції матчу Україна – Португалія в неділю, 4 лютого, о 18:55 на телеканалі «Футбол 1».

Петро ПАС.

Telegram Channel