Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луківська громада планує розширення

Фото: Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Волинь-нова

Луківська громада планує розширення

2 лютого 2018 року голова облдержадміністрації Володимир Гунчик побував на Турійщині, де провів робочу зустріч із головою Луківської ОТГ Анатолієм Климуком

Варто нагадати, що до складу громади увійшли Сомин, Миляновичі та Луків. Проте, як зауважив Анатолій Якович, нещодавно створена громада планує розширити свої межі, приєднавши сусідні території, що дасть змогу реалізувати перспективний план формування територіальних громад краю.

Володимир Гунчик своєю чергою підкреслив, що облдержадміністрація, представники окремих структурних підрозділів готові допомогти і надати додаткові консультації. Тим паче, що розпочато процес зовсім інших бюджетних відносин. Тож і Луківська, і Турійська об’єднані громади повинні мати чітку концепцію розвитку територій, поступово їй слідуючи.

І Луківська, і Турійська об’єднані громади повинні мати чітку концепцію розвитку територій, поступово їй слідуючи.

- Ми взяли на себе зобов’язання допомогти вам і робитимемо це. Луківській громаді потрібно розвиватися: складіть перелік найнеобхіднішого, ми разом віднайдемо механізми вирішення і допоможемо у реалізації ваших проектів, – запевнив голова облдержадміністрації.

І не даремно, адже серед низки окреслених раніше завдань в обох громадах, частину, а подекуди й більшу половину уже вирішили. Нині ж, справа за новими проектами. Одним з таких, за словами Анатолія Климука, для Луківської ОТГ стане купівля сміттєвоза, ремонт доріг.

- Дякуємо Вам за підтримку, адже на початковому етапі роботи, коли громада, насправді, іще немає необхідного досвіду у контексті бюджетоутворення, формування перспективного плану, допомога дуже важлива, – резюмував Анатолій Якович.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Telegram Channel