Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Переможець шоу «Голос країни-1» влаштував скандал через гучне звинувачення (Відео)

Іван Ганзера і Тоня Матвієнко під час шоу усміхалися одне одному…

Фото із сайту Tochka.net.

Волинь-нова

Переможець шоу «Голос країни-1» влаштував скандал через гучне звинувачення (Відео)

Його обурили слова Ніни Матвієнко

Український співак, переможець першого сезону шоу «Голос країни» в 2011 році Іван Ганзера написав в Facebook пост з обуренням з приводу заяви, нібито зробленої днями народною артисткою Ніною Матвієнко. Про це інформує «Високий замок».

Ганзера повідомив, що співачка висунула на його адресу необгрунтоване звинувачення.

Мама і донька: Ніна і Антоніна Матвієнки.
Мама і донька: Ніна і Антоніна Матвієнки.

За його словами, в одній з програм на ТБ Матвієнко розповіла, що зрозуміла, хто виграє у фіналі «Голосу країни» (зазначимо, що тоді в фіналі за перемогу разом з Ганзера боролася дочка співачки Антоніна. – Ред.), коли побачила, що батько Івана обіймається з політиком Анатолієм Кінахом, який у 2011 році був народним депутатом VI скликання від Партії регіонів.

Іван Ганзера повідомив, що співачка Ніна Матвієнко висунула на його адресу необгрунтоване звинувачення.

«Хто я, а хто Кінах. Причому всі ми ж прекрасно знаємо, кого він підтримував і кому обіцяв через суд забрати у мене перемогу. Що ж ви ніяк не заспокоїтеся? Так, ми всі знали, що Тоня повинна перемогти. Мене в той час це питання взагалі не хвилювало», – обурюється Іван.

Зазначимо, що читачі підтримали Ганзеру, якого нещодавно визнали лідером серед українських артистів за кількістю виступів в зоні АТО.

Нагадаємо, що Іван Ганзера в 2011 році був учасником команди російської співачки Діани Арбеніної. У глядацькому голосуванні в фіналі співак, який майже не бачить від народження, переміг з 56% голосів.

 

Telegram Channel