Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Футболісти «Волині» нарощують навантаження в Туреччині

ФК "Волинь"

Футболісти «Волині» нарощують навантаження в Туреччині

Лучани готуються до весняної частини сезону

Уже протягом четвертого дня команда луцької «Волині» перебуває у турецькому Белеку. Тренерський штаб на чолі з Віктором Богатирем продовжує потроху нарощувати навантаження та відпрацьовувати з футболістами різні тактичні та технічні моменти. Про свої враження від зборів та головну мету на залишок сезону розповіли гравці клубу.

Ситуація зараз непроста, але головне – награти зв’язки на зборах, і тоді у чемпіонаті все буде добре.

Олександр Климець: «Збори суттєво відрізняються від тих, які були у нас в академії. Тут усі старші, процес більш жорсткий, потрібно, щоб м’яч швидше ходив. Трохи важко, але дуже подобається, що ми багато займаємося та набираємося сил».

Юрій Тетеренко: «Під кожного тренера треба підлаштовуватися, адже він краще знає, як нам грати. По самих тренуваннях – зараз у нас нова тактика, і потихеньку з гравцями будемо вивчати її та грати футбол».

Євген Зарічнюк: «Ситуація зараз непроста, але головне – награти зв’язки на зборах, і тоді у чемпіонаті все буде добре. Щодо дня народження (3 лютого), то за одинадцять років професійної кар’єри я лише одного разу святкував його вдома, а не на зборах, тому все з цим нормально».

 

Telegram Channel