Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Дороги Волині у належному стані

Вичерпно

Дороги Волині у належному стані

На сьогодні проїзд автомобільними шляхами загального користування Волині забезпечено у повному обсязі

Для підтримання доріг у належному стані філії ДП «Волинський облавтодор» використали понад 24 тонни технічної солі і майже 1000 тонн пісчано-соляної суміші. Було задіяно 99 одиниць техніки, з якої 65 піскорозкидачів, повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Служба автомобільних доріг у Волинській області інформує та застерігає. Під час інтенсивних снігопадів, хуртовин та ожеледиці обмежено руху вантажного автотранспорту без ланцюгів проти ковзання на ділянці з 61-го по 73-ій кілометр (від Володимира-Волинського до Нововолинська) автомобільної дороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква.

Для підтримання доріг у належному стані філії ДП «Волинський облавтодор» використали понад 24 тонни технічної солі і майже 1000 тонн пісчано-соляної суміші. Було задіяно 99 одиниць техніки, з якої 65 піскорозкидачів.

Великогабаритний транспорт часто стає причиною обмеження руху на автомобільних дорогах загального користування блокуючи проїжджу частину, а також зупинки таких вантажівок на узбіччях,  призводить до затримки снігоочисної техніки та ускладнюють  роботу дорожнім службам.

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає водіїв та перевізників при можливості утриматись від поїздок, плануйте їх у світлу пору доби та слідкувати за технічним станом автотранспорту. Будьте уважними та обережними за кермом,  дотримуйтесь неухильно правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.

Telegram Channel