Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Перевірили, як живе малеча у Павлівській громаді

Павлівська ОТГ

Перевірили, як живе малеча у Павлівській громаді

З метою профілактики дитячої бездоглядності та безпритульності, залишення дітей без батьківського піклування, перевірки інформації про неналежне виконання батьківських обов’язків, запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей в зимовий період, 06 лютого 2018 року провідним спеціалістом гуманітарного відділу Павлівської ОТГ Валентином Радзівілом, дільничим інспектором Іваничівського ВП Горохівського ВП ГУНП України у Волинській області Іриною Остратюк, начальником служби у справах дітей райдержадміністрації Жанною Гринюк, здійснено рейд –виїзд на територію Павлівської об’єднаної територіальної громад

Під час проведення профілактичного заходу обстежено умови проживання дітей у 4-х сім’ях, які потрапили у складні життєві обставини. В ході перевірки батькам роз’яснено їхні права та обов’язки щодо виховання дітей, забезпечення належних умов для їхнього проживання, навчання, фізичного, морального розвитку та попереджено про адміністративну, кримінальну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків. Про це повідомляє сайт Павлівської ОТГ.

В ході перевірки батькам роз’яснено їхні права та обов’язки щодо виховання дітей, забезпечення належних умов для їхнього проживання, навчання, фізичного, морального розвитку та попереджено про адміністративну, кримінальну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Одночасно було вивчено стан виховання та умови проживання трьох дітей, позбавлених батьківського піклування, в сім’ї опікуна. Порушення законних прав та інтересів статусних дітей не виявлено. Учасниками рейду з’ясовано місце перебування неповнолітньої дитини, учениці 11 класу, яка не відвідує протягом тривалого часу навчальний заклад, пропускає уроки без поважних причин, про що зроблено повідомлення на 102. За результатами обстежень складено відповідні акти.

Telegram Channel