Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
АТО: ворог знахабнів до межі – гатив із танка (Відео)

Учора зафіксовано 17 прицільних обстрілів з боку окупантів.

Фото прес-центру штабу АТО.

Волинь-нова

АТО: ворог знахабнів до межі – гатив із танка (Відео)

Минулої доби російсько-окупаційні угрупування збільшили кількість та інтенсивність обстрілів у бік українських захисників

Окрім важких мінометів, противник, на деяких ділянках лінії зіткнення, застосував танкове озброєння та артилерію, що є грубим порушенням Мінських домовленостей. Із настанням сутінок вогневі провокації лише посилилися. Про це інформує прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку, у вечірній час, епіцентром напруженості стала Світлодарська дуга. Тут ворог застосував артилерійські установки калібру 122-мм та неодноразово вів вогонь зі 120-мм мінометів по позиціях наших оборонців довкола Луганського. Десять 122-мм артилерійських снарядів і близько двох десятків 120-мм мін розірвалися поряд з опорними пунктами неподалік Троїцького. У районі Кримського окупанти обстрілювали наших оборонців із мінометів різних калібрів та гранатометів, а біля Новгородського – вели вогонь з 82-мм мінометів та легкого піхотного озброєння.

Унаслідок ворожого вогню один український воїн отримав бойове травмування.

На Донецькому напрямку за темної пори доби було відносно спокійно, натомість вдень агресор понад годину вів вогонь з озброєння танка, гранатометів різних видів та великокаліберних кулеметів поблизу Пісків. Гранатомети та кулемети окупанти застосували і на Приазов’ї, біля Широкиного.

Окрім того, минулої доби зафіксовано черговий факт присутності російського озброєння на Донбасі. Підрозділом ППО було збито БПЛА російського виробництва «Орлан-10». За останні півтора місяця – це уже четвертий збитий безпілотник цього типу.

Загалом, минулої доби зафіксовано 17 прицільних обстрілів з боку окупантів. Унаслідок ворожого вогню один український воїн отримав бойове травмування. У задовільному стані його було доставлено до медичної установи та надано необхідний обсяг лікарської допомоги.

 

Telegram Channel