Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Волинь» готується помірятися силами з «Ньїредьхазою»

ФК "Волинь"

«Волинь» готується помірятися силами з «Ньїредьхазою»

Лучани продовжують підготовку в Туреччині

Протягом п’ятого дня тренувань футболісти луцької «Волині» продовжують працювати над тактикою, технікою, силою та швидкістю.

Як розповідають тренери команди, гравцям продовжують збільшувати навантаження. Підготовка «Волині» йде за планом – хлопці відпрацьовують технічні та тактичні елементи, демонструють свої силові та швидкісні навички.

Підготовка «Волині» йде за планом – хлопці відпрацьовують технічні та тактичні елементи, демонструють свої силові та швидкісні навички.

Разом із тим, уже післязавтра, 9 лютого, команда зіграє свій перший товариський матч проти угорської команди «Ньїредьхаза». Початок – о 16:00. На жаль, потрібних умов для інтернет-трансляції не буде, тому стежте за новинами про матч на сайті клубу.

До слова, уперше протягом зборів вдалося поспілкуватися з новим тренером воротарів «Волині» Вадимом Деонасом. За його словами, з голкіперами у клубі повний порядок.

«Усі працюють дуже добре, виконують вимоги тренерського штабу, і поки що жодних претензій до наших голкіперів ми не маємо. А сезон, у свою чергу, покаже, як воно буде. Ми плідно попрацювали до Нового року та у Щасливому, у нас є певні задумки, і зараз працюємо, щоб не відходити від свого плану підготовки», – розповів один із тренерів клубу.

 

Telegram Channel