Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку ознайомлять із правилами вступу до польських вишів

Польща для мандрівників

У Луцьку ознайомлять із правилами вступу до польських вишів

ТОВ «Юнеко груп» і Волинська обласна бібліотека для юнацтва за підтримки найкращих польських ВНЗ у рамках партнерського проекту «Студент – 2018 Польща» запрошують усіх зацікавлених на презентацію «Порядок вступу до ВНЗ Польщі або покрокова інструкція для українських абітурієнтів»

Захід відбудеться 16 лютого у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва (Луцьк, проспект Волі, 2). Початок о 17.00. Про це повідомляє Волинський монітор.

Ми разом проаналізуємо вимоги та можливості вступу в державні та приватні ВНЗ, дізнаємося, як обрати навчальний заклад, розповімо програми безкоштовного навчання для українських абітурієнтів, підрахуємо студентський прожитковий мінімум та ознайомимо з можливостями самостійного заробітку. Ви дізнаєтеся про найкращі освітні пропозиції польських університетів у 2018–2019 навчальному році та отримаєте в подарунок друковану версію довідника.

Ми разом проаналізуємо вимоги та можливості вступу в державні та приватні ВНЗ, дізнаємося, як обрати навчальний заклад, розповімо програми безкоштовного навчання для українських абітурієнтів, підрахуємо студентський прожитковий мінімум та ознайомимо з можливостями самостійного заробітку.

Участь у презентації безкоштовна, проте потрібно мати запрошення. Його можна отримати, написавши на адресу [email protected] або зателефонувавши за телефонами: 0997956771; 0961229070; 0934348805.

Telegram Channel