Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Починаємо профорієнтацію з молодших школярів

Управління освіти Волинської ОДА

Починаємо профорієнтацію з молодших школярів

Для підвищення престижу робітничих професій, згідно з планом роботи Центру професійної кар’єри Колківського вищого професійного училища проводяться профорієнтаційні заходи не тільки з випускниками шкіл, а й з учнями початкових класів, - інформує Управління освіти Волинської ОДА.

Нещодавно проведено майстер-клас для школярів опорного закладу навчально-виховного комплексу «Колківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ліцей».

З презентацій, кросвордів, різних ігрових елементів вони дізнались про велич кулінарного мистецтва, актуальність професії на сучасному ринку праці.

Яскравий спецодяг, пошитий для маленьких гостей училища, додав особливого настрою і натхнення. Школярі ознайомились з навчально-матеріальною базою училища. З презентацій, кросвордів, різних ігрових елементів вони дізнались про велич кулінарного мистецтва, актуальність професії на сучасному ринку праці.

Під час майстер-класу учні навчалися формувати вироби з пісочного тіста та випікати їх, а дегустуючи власні вироби, емоційно захоплювались професією кондитер, дякували за цікавий та пізнавальний захід.

Telegram Channel