Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Рівненчанка стала прапороносцем білоруської команди на відкритті олімпіади у Пхьончхані

Алла Цупер

http://racurs.ua

Рівненчанка стала прапороносцем білоруської команди на відкритті олімпіади у Пхьончхані

На Олімпійських іграх, які сьогодні стартували у Пхьончхані, троє українців стали прапороносцями України, Білорусі та Ізраїлю

Під час церемонії відкриття Олімпіади, яка проходить у південнокорейському Пхьончхані, українці несли прапори трьох держав, пише Ракурс.

Аллу Цупер, яка народилася в Рівному, обрали прапороносцем Білорусі. Олімпіада в Пхьончхані стане п'ятою в кар'єрі спортсменки. 1998 року в Нагано 38-річна фрістайлістка посіла п'яте місце, виступаючи під прапором України.

Від України під час церемонії відкриття Ігор державний прапор несла біатлоністка Олена Підгрушна з Тернополя, яка вже брала участь в Олімпіаді-2014.

Аллу Цупер, яка народилася в Рівному, обрали прапороносцем Білорусі. Олімпіада в Пхьончхані стане п'ятою в кар'єрі спортсменки. 1998 року в Нагано 38-річна фрістайлістка посіла п'яте місце, виступаючи під прапором України. А вже після зміни громадянства на білоруське стала першою олімпійською чемпіонкою в жіночому фрістайлі в історії Білорусії.

Алла Цупер
Алла Цупер

Фігурист Олексій Биченко, який народився в Києві, на Олімпіаді-2018 представив Ізраїль. У 2010 році спортсмен переїхав на тренування до Сполучених Штатів, після чого вирішив виступати за Ізраїль.Упродовж двох років Биченку довелося чекати дозволу від української федерації на представлення іншої країни. 2016 року він став першим в історії ізраїльським фігуристом,який виборов срібло на чемпіонаті Європи.

Telegram Channel