Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Не можу сказати, що почула саме ту пісню, яка вже може представляти цілу країну на Євробаченні

24 канал

Не можу сказати, що почула саме ту пісню, яка вже може представляти цілу країну на Євробаченні

Джамала поділилась враженнями після Нацвідбору Євробачення

Українська співачка Джамала, яка було однією з трьох суддів на Національному відборі Євробачення-2018, поділилась із шанувальниками своїми думками щодо першого півфіналу.

Відповідну публікацію зірка залишила на своїй сторінці у Facebook, - пише 24 канал.

- Вся трійка – LAUD, The Erised, VILNA – дуже круті!!! Надзвичайні, кожен в своєму жанрі! Але особисто я поки не можу сказати, що почула ту саму пісню, яка вже може представляти цілу країну на Євробаченні, – прокоментувала Джамала.

Джамала зазначила, що залишилась дуже задоволеною першим півфіналом Нацвідбору, однак досі не може сказати, що почула "саме ту пісню".

Я дуже задоволена таким першим півфіналом! І дуже щаслива, що глядацькі вподобання не завжди збігаються з вибором суддів!!! Це дуже круто, це доводить, що саме ви обираєте, яку пісню хочете почути на самому конкурсі!!! У вас є велика сила! Скористайтеся цим! Вся трійка – LAUD, The Erised, VILNA – дуже круті!!! Надзвичайні, кожен в своєму жанрі! Але особисто я поки не можу сказати, що почула ту саму пісню, яка вже може представляти цілу країну на Євробаченні, – прокоментувала Джамала.

Другий півфінал відбудеться вже наступної суботи, 17 лютого, о 19:00.

 

Telegram Channel