Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ковельчани змагалися на «Маршруті любові»

Ковельчани змагалися на «Маршруті любові»

Учора в міському парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки відбулись змагання зі спортивного орієнтування, присвячені Дню святого Валентина

Турнір «Маршрут любові» був організований і проведений ГО «Дитячий клуб туристів-рятувальників «Контур», за підтримки відділу молоді, фізичної культури та спорту, йдеться на сайті Ковельської міськради.

Кожному учаснику, який перетнув лінію фінішу, було вручено медаль та приз від громадської організації. Усіх охочих частували смачним гарячим чаєм та солодощами.

Найстаршій учасниці нещодавно виповнилось 65 років, а наймолодшому – 5 років.

Перед початком дійства відбувся майстер-клас зі спортивного орієнтування, тому навіть новачки впевнено виходили на старт.

44 пари вдало подолали дистанцію. Виступали представники різних вікових категорій: найстаршій учасниці нещодавно виповнилось 65 років, а наймолодшому – 5 років (він пройшов маршрут в супроводі одного з інструкторів ГО «ДКТР «Контур»).

Переможцями та призерами «Маршруту любові» стали : 1-е місце у Кисляк Юлії та Назарука Сергія, 2-е – Тетерука Віталія і Спицької Анастасії, на 3-у – Євчук Владислав, Костюк Тетяна.

Всі вони нагороджені грамотами відділу молоді, фізичної культури та спорту, а також подарунковими сертифікатами на безплатне відвідування кав’ярні.

Telegram Channel