Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У Ківерцях  змагалися волейболісти

Фото із сайту Ківерцівської РДА

У Ківерцях змагалися волейболісти

11 лютого у Ківерцівській ДЮСШ виборювали Кубок району з волейболу, присвячений пам’яті воїна-інтернаціоналіста Олега Денисюка, який загинув в Афганістані, і якому цього року виповнилося б 50

Турнір започаткували на Ківерцівщині у 2007 році. Традиційно він збирає багато спортсменів і уболівальників, проводиться дуже урочисто. Право підняти Прапор України було надано гравцям команди-чемпіона минулого року із села Липне, синам воїнів-інтернаціоналістів  - Валерію Громику і Миколі Шолотюку.

Володарем Кубка вже вчетверте стала команда села Липне. У волейболістів із Холоневич - срібло, бронза - у ківерчан.

Учасників турніру привітали представники влади. Долучилися до заходу ветерани бойових дій в Афганістані та на території інших держав Алім Семеняк, Валерій Мельник, Олександр Смірнов, Олександр Юрчик та воїн - інтернаціоналіст і учасник АТО Петро Іванський.

 

У змаганнях брали участь 8 команд району. Липне, Холоневичі та Ківерці представили по дві команди, по одній - села Берестяне та селище Олика. Володарем Кубка вже вчетверте стала команда села Липне. У волейболістів із Холоневич - срібло, бронза - у ківерчан.

Telegram Channel