Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Волинь U-13» показала дорослим одноклубникам, як треба грати у футбол

ФК "Волинь"

«Волинь U-13» показала дорослим одноклубникам, як треба грати у футбол

Луцькі юнаки розгромили усіх на турнірі в Естонії

Юнаки луцької «Волині» продовжують «штурмувати» футбольну Прибалтику. Після достойного виступу на латвійському «RigaCup» команда Романа Степанова поїхала на турнір під назвою «NommeCup», що відбувався у Талліні. 10-11 лютогоу своїй віковій категорії юні «хрестоносці» змагалися проти команд з Естонії. У змаганнях окрім місцевих колективів та луцького клубу брали участь також колективи з Фінляндії.

Якщо у першому матчі проти «JKTallinnaKalev»ще були якісь ознаки боротьби (3:1), то у двох наступних поєдинках юні волиняни не залишили ніяких шансів командам «HeliosVoru» (9:0) та «Merkuur-Juunior» (8:0).

Волинягни дуже впевнено подолали груповий етап змагань. Якщо у першому матчі проти «JKTallinnaKalev»ще були якісь ознаки боротьби (3:1), то у двох наступних поєдинках юні волиняни не залишили ніяких шансів командам «HeliosVoru» (9:0) та «Merkuur-Juunior» (8:0).

У півфіналі змагань підопічні Романа Степанова переграли суперників з «TartuJKTammeka» з рахунком 4:0, а у вирішальному поєдинку впоралися з командою «HarjuJK» – 2:1. Таким чином, юні гравці «Волині U-13» зробили непоганий крок до розвитку перед першим у своїй кар’єрі сезоном у змаганнях ДЮФЛ України.

Telegram Channel