Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку викрили нарколабораторію (Фото)

ГУ НП у Волинській області

У Луцьку викрили нарколабораторію (Фото)

Спритники виготовляли амфетамін

У вівторок, 13 лютого, співробітники управління протидії наркозлочинності волинської поліції під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні 26-річної та 31-річного жителів Луцька виявили та вилучили хімічні матеріали та обладнання для виробництва психотропної речовини, а також виготовлений амфетамін. Зловмисники  виготовляли амфетамін з метою його подальшого збуту. Поліцейські встановили, що правопорушники займалися такою незаконною діяльністю щонайменше протягом року, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Зловмисники  виготовляли амфетамін з метою його подальшого збуту. Поліцейські встановили, що правопорушники займалися такою незаконною діяльністю щонайменше протягом року.

Вилучене поліція направила у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при МВС України  для проведення відповідних експертиз.

 

  «Нині вирішується питання про оголошення їм підозри в скоєнні інкримінованих злочинів і обрання міри запобіжного заходу», –  зазначив начальник ГУНП в області Петро Шпига.

 

 Слідчі Луцького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 313 Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі строком від двох до шести років.

Telegram Channel