Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Шахраї протягом вчорашнього дня «розвели» волинян на 60 тисяч

Дзеркало Коломиї

Шахраї протягом вчорашнього дня «розвели» волинян на 60 тисяч

Зловмисники зловживають довірою людей

Минулої доби до органів та підрозділів волинської поліції звернулися громадяни із заявами про шахрайства на суму понад 60 тис. грн.. За фактами заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання довірою слідчі розпочали кримінальні провадження за ст.190 Кримінального кодексу України, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Минулої доби до органів та підрозділів волинської поліції звернулися громадяни із заявами про шахрайства на суму понад 60 тис. грн..

До Ковельського відділу поліції надійшла заява від 61-річного мешканця Київської області про те, що в січні шахрай під приводом продажу автомобіля через мережу Інтернет, заволодів коштами потерпілого у сумі  понад 42 тис. грн.. Окрім цього, із аналогічними  заявами про шахрайства через мережу Інтернет до поліції звернулося, ще четверо  волинян. Аферисти під приводами продажу автомобіля, легкосплавних дисків до автомобіля, комп’ютерної гри  та здачі в оренду квартири видурили у громадян грошей на понад 15 тис. грн..

Також до Луцького відділу поліції звернулася 30-річна жителька обласного центру Волині. Вона повідомила, що на початку лютого шахрай, під приводом надання коштів у кредит, заволодів її грошима в сумі 2,4 тис. грн..

За фактами шахрайств слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ст. 190 Кримінального кодексу України. Проводяться досудові розслідування.

Поліція вкотре нагадує громадянам бути обережними, не втрачати пильність та не потрапляти на гачок до шахраїв.

Telegram Channel