Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Полісмени провели зустріч із студентами педколеджу

Фото із Фейсбуку

Полісмени провели зустріч із студентами педколеджу

Відбулася «Жива бібліотека» у Луцькому педагогічному коледжі. У рамках заходу патрульні поліцейські Луцька зустрілися зі студентами та розказали про особливості служби в поліції

Формат «живої бібліотеки» дозволяє неформально спілкуватися із запрошеними гостями, адже люди так схожі на книги – кожен з нас може розказати захоплюючу історію та поділитися власним досвідом. Про це йдеться на сайті Патрульної поліції Луцька.

 

Під час «живої бібліотеки» студенти педколеджу не тільки познайомилися з патрульними поліцейськими, а й дізналися більше про права та обов’язки працівників поліції. За правилами «живої бібліотеки» учасники розділилися на групи та по черзі спілкувалися з «книгами». Під час зустрічі студенти дізналися, як просувається поліцейська реформа в Україні, як це відбувається у нашому місті та які обов’язки покладені на патрульних.

Під час «живої бібліотеки» студенти педколеджу не тільки познайомилися з патрульними поліцейськими, а й дізналися більше про права та обов’язки працівників поліції.

Учасники, які вчаться на вихователів дошкільних закладів та соціальних педагогів, зрозуміли, чому в своїй майбутній роботі з дітьми, сім’ями та соціально вразливими верствами населення так важливо комунікувати з поліцією, чому потрібно прививати поняття особистої безпеки змалку та не замовчувати випадки насильства в будь-яких проявах. У рамках зустрічі поліцейські провели вікторину і запитували студентів, що вони знають про поліцію. Усі, хто активно брав участь у вікторині, отримали подарунки.

 

Загалом молодь має уявлення про роботу Патрульної поліції, але сьогодні вона більше дізналась про діяльність різних підрозділів, як поліцейські реагують на виклики, про ситуацію з безпекою в місті. «Жива бібліотека» відбулася у невимушеній атмосфері та завершилася фотосесією з поліцейськими і спільним фото.

Захід відбувся в рамках проекту ПОЛіС (Поліція і Спільнота) за підтримки міжнародної організації IREX. Організували його Яна Романюк з Молодіжного центру Волині та Світлана Мілінчук - аспірантка СНУ імені Лесі Українки.

Telegram Channel