Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Рівному горів триповерховий будинок (Фото)

ДСНС

У Рівному горів триповерховий будинок (Фото)

Вогнеборці врятували його від знищення

15 лютого о 22:10 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в триповерховому цегляному житловому будинку, розмірами 11х11м. За вказаною адресою негайно було направлено чергове відділення 3-ї  державної пожежно-рятувальної частини міста Рівного, повідомляє ДСНС.

Внаслідок пожежі жертв та потерпілих немає.  Полум’я пошкодило вікна, меблі на мансардному поверсі, речі домашнього вжитку та покриття будинку. 

Вже на під’їзді до місця виклику було видно палаючий будинок, тому керівником гасіння пожежі було прийнято рішення про залучення додаткових сил та засобів. Так до місця пожежі виїхали чергові відділення 1-ї пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону. Через сильне задимлення та високу температуру  рятувальникам довелося працювати у апаратах захисту органів зору та дихання. Також значно ускладнювала роботу вогнеборців відсутність поблизу вододжерел, де рятувальникам довелося брати воду на відстані до двох кілометрів від місця пожежі.

 

 На гасіння пожежі було подано п’ять водяних стволів. Завдяки професійним діям вогнеборців будинок вдалося врятувати від повного знищення вогнем. Внаслідок пожежі жертв та потерпілих немає.  Полум’я пошкодило вікна, меблі на мансардному поверсі, речі домашнього вжитку та покриття будинку.  Пожежу було локалізовано о 22:45, а повністю ліквідовано о 03:00. До гасіння пожежі було залучено 7 одиниць техніки ДСНС та 22 чоловіки особового складу рятувальників. Причина пожежі та розміри збитків встановлюються.

Telegram Channel