Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинянам показали «Розстріляний Майдан»

Луцька міська рада

Волинянам показали «Розстріляний Майдан»

Вчора відбулося відкриття та презентація персональної виставки робіт київського фотохудожника Олександра Тимошенка

Автор презентував лучанам фотолітопис подій на вулицях Києва у період Революції Гідності, повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Головною метою фотовиставок, які експонуються в багатьох містах України, є намагання нагадати про події та злочини Майдану.

Будучи безпосереднім учасником цих подій, Олександр Тимошенко за допомогою світлин відтворив атмосферу Майдану. Світлини засвідчують єдність українців, незламне прагнення до свободи та кращого майбутнього. Олександр Тимошенко розповів, що головною метою фотовиставок, які експонуються в багатьох містах України, є намагання нагадати про події та злочини Майдану. Він зазначив, що на світлинах зображені учасники Революції Гідності, Герої, декого з яких вже немає на цьому світі.

 

 «Майдан — це була територія свободи, де зібралися справжні українці, які підтримували і всіляко допомагали один одному. Я хочу звернути увагу на проблеми людей, які пережили ті страшні події, були пораненими. Дехто з них помер пізніше, від наслідків обстрілів та побиття. Хочу, щоб якомога більше людей змогли побачити фото та ніколи не забували всіх тих, хто стояв на Майдані за свободу та незалежність», - додав автор.

Виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт вручив Олександру Тимошенку Подяку міського голови.

Telegram Channel