Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Черговий провал: Клімкін розповів, хто винен у зриві «нормандської» зустрічі

Пане Клімкін, не всі в Європі читають ваш Twitter…

Фото із сайту «Українська правда».

Волинь-нова

Черговий провал: Клімкін розповів, хто винен у зриві «нормандської» зустрічі

Це вже нагадує анекдот: «не встигає повернутися до Мюнхена… німецька делегація»

Міністр закордонних справ Павло Клімкін вважає, що наступного разу потрібно зібрати для переговорів у «нормандському форматі» всіх голів МЗС чотирьох країн. Про це він написав у Twitter, коментуючи підсумки участі в Мюнхенській конференції з безпеки, інформує «Українська правда».

Зустріч «нормандської четвірки» на рівні глав МЗС планувалася 16 лютого.

«Щодо зустрічі у нормандському форматі – наступного разу будемо збирати всіх міністрів, інакше щось йде не так. На цей раз – у німецької делегації :)», – зазначив він.

Як відомо, зустріч «нормандської четвірки» на рівні глав МЗС планувалася 16 лютого.

У п’ятницю Клімкін повідомив, німецька делегація не встигає повернутися до Мюнхена до 18.00, коли була запланована зустріч голів МЗС у «нормандському форматі», тому зустріч може бути перенесено на суботу.

Клімкін також повідомив, що глава МЗС Франції не приїде на зустріч у «нормандському форматі» 16 лютого до Мюнхена, він обіцяв на наступних зустрічах підтримувати позицію України.

У суботу глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що якщо Німеччина готова до проведення зустрічі «нормандської четвірки» у Мюнхені, то Росія також готова. Однак зустріч так і не відбулася.

 

Telegram Channel