Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Верес» поступився «Ворсклі» у Полтаві (Відео)

На обличчях уболівальників «Вереса» – розчарування.

НК «Верес».

«Верес» поступився «Ворсклі» у Полтаві (Відео)

Шанси рівнян на потрапляння в першу шістку стали відверто примарними

«Ворскла» (Полтава) – «Верес» (Рівне) – 1:0 (Владислав Кулач, 59 хв.)

Чемпіонат України з футболу, Українська Прем’єр-ліга. 20-й тур. 17 лютого 2018 року. Полтава. Стадіон «Ворскла» імені Олексія Бутовського. Головний суддя Микола Балакін (Київська область).

«Верес»: Бандура, Борзенко (к), Адамюк, Сімінін, Каменюка, Каленчук (Морозенко, 78), Карасюк, Кожанов (Пепі, 85), Западня, Степанюк, Куліш (Сергійчук, 65).  Головний тренер – Юрій Свірков.

Рівненський «Верес» у першому після зимової перерви матчі чемпіонату Української Прем`єр-ліги на виїзді поступився полтавській «Ворсклі». 

Рівненський «Верес» у першому після зимової перерви матчі чемпіонату Української Прем`єр-ліги на виїзді поступився полтавській «Ворсклі». 

Матч рівняни розпочали з атак. Вже в дебюті гри два моменти мав Станіслав Куліш. Спочатку форвард замість удару зробив поперечну передачу (у цьому епізоді, до слова, м’яч влучив у руку Володимиру Чеснакову, але арбітр не відреагував), а потім у ближньому бою не переграв Богдана Шуста. Після цього «Верес» продовжив грати першим номером.

Ще два моменти не реалізував Руслан Степанюк. На 12-й хвилині він пробив повз ворота, а на 30-й удар головою атакувального півзахисника у падінні нейтралізував Шуст. Ще одну нагоду вивести «Верес» вперед мав капітан Сергій Борзенко, який після подачі зі штрафного від Максима Каленчука пробив головою впритул зі штангою. Про тотальну перевагу рівнян до перерви свідчить і статистика кутових – п’ять проти нуля у «Ворскли».

Після відпочинку сценарій на полі змінився. Господарі перехопили ініціативу, яка втілилась у гол. На 59-й хвилині «Ворскла» провела швидку атаку. Ігор Пердута після небезпечного навісу Павла Ребенка з лівого флангу по м’ячу не влучив, але Владислав Кулач другим темпом з-під Сергія Борзенка завдав прицільного удару в нижній кут воріт Олександра Бандури – 1:0.

Притиснути суперника рівняни не змогли, але небезпечний момент таки витисли.

Після забитого голу полтавці не притиснулись до своїх воріт, створивши ще кілька гольових моментів: Денис Васін влучив зі штрафного у поперечину, а потім був момент, коли Микита Каменюка вибив м’яч з лінії воріт.

Для порятунку поєдинку Юрій Свірков випустив на поле атакувальних футболістів Михайла Сергійчука, Євгена Морозенка та бразильця Пепі. Притиснути суперника рівняни не змогли, але небезпечний момент таки витисли. На 89-й хвилині на виході помилився Шуст, але Степанюк завдати гольового удару не зміг.

Огляд матчу – http://footballua.tv/ua/video/obzor-matchey-championata-ukraine-luchshie-goly/view/77753/ .

Telegram Channel