Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
В Лищенській школі не ремонтували харчоблок майже 50 років

Школа у селі Лище, де навчається майже 300 дітей, гостро потребує ремонту

Фото: http://lutsk.rayon.in.ua

Волинь-нова

В Лищенській школі не ремонтували харчоблок майже 50 років

До   депутата Волинської обласної ради Віталія Заремби  звернулись дирекція та педагогічний колектив, батьківський комітет загальноосвітньої школи І - III ступенів с. Лище Луцького району

Вони розповідають, що упродовж останніх років у приміщенні школи постійно протікав дах, в результаті чого з’явилися тріщини по цоколю та стінах будівлі, що в свою чергу призвело до появи грибка на стелі та стінах у приміщенні їдальні і харчоблоку. Капітальний ремонт харчоблоку школи не проводився з 1970 року. У школі навчається 285   дітей, інформує офіційний сайт Волинської обласної ради.

Прошу винайти можливість щодо виділення з обласного бюджету коштів в сумі 1млн. 200,0 тисяч грн (один мільйон двісті тисяч) на проведення капітального ремонту харчоблоку

Луцьким міжміськрайонним відділом Державної установи «Волинський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» внесений припис щодо усунення виявлених порушень. Зокрема:
1 .Провести капітальний ремонт:
- харчоблоку з наступною заміною облицювальної плитки на стінах і підлозі;
- підсобних і складських приміщень,каналізації.
2.Обладнувати внутрішній санвузол, замінити застаріле зношене обладнання (витяжка, електроплита, м’ясорубка, мийки, столи, бойлер).
3. Доукомплектувати харчоблок обладнанням відповідно до чинного законодавства України.
"Враховуючи  необхідність дотримання норм безпечного харчування дітей, прошу винайти можливість щодо виділення з обласного бюджету коштів в сумі 1млн. 200,0 тисяч грн (один мільйон двісті тисяч) на проведення капітального ремонту харчоблоку загальноосвітньої школи І - III ступенів с. Лище Луцького району», - написав Віталій Заремба у своєму депутатському запиті, який підтримали більшість обранців громади.

Telegram Channel