Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Зниклого хлопця з Нововолинська знайшли мертвим

Хлопця шукали з 9 лютого

Фото: https://informator.news

Волинь-нова

Зниклого хлопця з Нововолинська знайшли мертвим

Сьогодні у селі Лежниця, що знаходиться за 8 км від Нововолинська, знайшли тіло чоловіка. Ним виявився 20-річний Станіслав Кузбаков з шахтарського міста, який пішов з дому і не повернувся

Як повідомив начальник Іваничівського відділу поліції Ігор Дорохольський, о 8:08 місцева жителька Лежниці зателефонувала в поліцію та розповіла, що на своїй земельній ділянці виявила повішене тіло, пише Буг.

З дому пішов без телефону та документів. Видалив усі контакти з мобільного та профілі із соцмереж.

Жінка йшла за водою до криниці та на черешні побачила повішеного чоловіка. Каже, що з вечора нічого не помічала. «Судово-медичний експерт оглянув тіло та слідів насильницької смерті не виявив. Після розтину знатимемо час смерті. Слідчі порушили провадження у справі», – повідомив Дорохольський.

Нагадаємо, що 9-го лютого Станіслав пішов з дому ф не повернувся. Його розшукувала поліція, на допомогу залучали і громадськість. 14-го лютого вони об’їхали всі дачні масиви в районі, навколишні ліси і села.

Сестра хлопця розповідала, що за два дні до зникнення він приїхав із Росії, був там на заробітках. З дому пішов без телефону та документів. Видалив усі контакти з мобільного та профілі із соцмереж.

Telegram Channel