Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луцькі муніципали знову виявили торгашів сурогатом

На цьому ринку вилучили 13 літрів сурогату в пластикових пляшках

Фото Муніципальної варти Луцька

Волинь-нова

Луцькі муніципали знову виявили торгашів сурогатом

Це вже вп’яте з початку тижня

Сьогодні вранці інспектори локалізували «точку» по вулиці Сосновій, а вже поободі "попалася» мешканка квартири у будинку, що на проспекті Перемоги, 17.
Весь наявний алкоголь інспектори департаменту муніципальної варти Луцька у неї вилучили, а опісля склали адміністравний протокол за ч. 3 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, який передадуть на розгляд Луцького міськрайонного суду для визначення міри покарання, інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Склали адміністравний протокол за ч. 3 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, який передадуть на розгляд Луцького міськрайонного суду для визначення міри покарання.

А днем раніше пляшки, наповнені сурогатом та готові до продажу, інспектори виявили та вилучили у продавчині на ринку в районі ДПЗ. Вони здійснили закупівлю і склали на порушницю адміністративний протокол за ч. 3 ст. 156 КУпАП. Цей документ муніципали теж передадуть на розгляд Луцького міськрайонного суду. Загалом інспекторами вилучено понад 13 літрів сурогату у скляній та пластиковій тарі.

Telegram Channel