Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На конференції обговорять диво-властивості марихуани

У багатьох країнах марихуаною лікують.

Корреспондент

На конференції обговорять диво-властивості марихуани

Медична марихуана легально вирощується і використовується в Канаді, Ізраїлі, Нідерландах і деяких штатах США. Нею лікують симптоми під час лікування раку та СНІДу

20 квітня в Харкові пройде Міжнародна медична канабіс-конференція. Організатори стверджують, що це перша подія такого рівня в Україні. Про це розповідає Корреспондент.

«Ключовий акцент ми зробимо на лікувальних властивостях конопель і продемонструємо всі ті широкі можливості, які відкриються для України в разі дозволу впровадження міжнародного досвіду у вітчизняну медицину», - повідомляється в анонсі

«Ключовий акцент ми зробимо на лікувальних властивостях конопель і продемонструємо всі ті широкі можливості, які відкриються для України в разі дозволу впровадження міжнародного досвіду у вітчизняну медицину», - повідомляється в анонсі. На конференції виступлять фахівці з Литовського університету, Університету Х'юстона і з Польщі. Україну представлять директор Інституту неврології, психіатрії та наркології Ігор Лінський, професор Вікторія Кисличенко і нейрофізіолог Дмитро Ісаєв.

Медична марихуана легально вирощується і використовується в Канаді, Ізраїлі, Нідерландах і деяких штатах США. Нею лікують симптоми під час лікування раку та СНІДу, під час спазмів і судомів та багатьох інших захворювань.

Нагадаємо, що нещодавно Конституційний суд Грузії легалізував куріння марихуани.

Telegram Channel