Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Наркотики збували під виглядом спортивного інвентарю

Наркоторговці вигадують нові способи розповсюдження смертоносного товару.

Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України

Наркотики збували під виглядом спортивного інвентарю

У Миколаєві затримали групу наркодилерів, яка в домашніх умовах виготовляла наркотики та продавала їх на території міста та області

Наркотовар маскували під тенісні кульки. Про це повідомили у прес-службі Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, розповідає Gazeta.ua.

«Було встановлено, що до злочинного бізнесу причетні троє місцевих мешканців, віком 34-41 років, раніше судимі за наркотики та незаконне поводження зі зброєю. Ділки налагодили канал постачання з Києва сильнодіючого лікарського засобу «Ефіна», який містить компонент, необхідний для приготування метамфетаміну. Після виготовлення психотропну речовину фасували та збували клієнтам з Миколаєва та області. Щоб не привертати зайвої уваги, наркотовар маскували під тенісні кульки. Один грам порошку у дилерів можна було придбати за 2,5 тисячі гривень», - повідомили у поліції.

 Ділки налагодили канал постачання з Києва сильнодіючого лікарського засобу «Ефіна», який містить компонент, необхідний для приготування метамфетаміну

Правоохоронці провели оперативні закупки, задокументували та відправили придбане на експертизу. «Під час обшуків за місцем мешкання учасників злочинної групи вилучено чималу кількість метамфетаміну, прекурсорів, канабісу, обладнання для нарколабораторії, а також банківські картки та гроші», - кажуть у поліції. Організатора та двох дилерів затримано. Працівниками Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України перевіряється інформація щодо можливої причетності до наркозбуту співробітників правоохоронних органів.

Telegram Channel