Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Посол ЄС: якщо ви не бачите реформ в Україні – ви ідіот

Мінгареллі: не бачите реформ? А вони є...

Фото: Цензор.НЕТ

Волинь-нова

Посол ЄС: якщо ви не бачите реформ в Україні – ви ідіот

Глава представництва Євросоюзу в Україні Х’юг Мінгареллі вважає, що незважаючи на складні умови, в Україні було започатковано низку амбітних реформ

Як повідомляє Цензор.НЕТ, про це Мінгареллі заявив під час конференції «Підсумки імплементації угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом за 2017 рік та подальші плани» в Києві.

"Ми не сумніваємося в тому, я не буду зараз перераховувати список реформ, які були впроваджені в дуже важких умовах, однак, якщо ви цього не бачите, - ви або ідіоти, або люди з обмеженою точкою зору. Якщо ви сумніваєтеся, скажіть мені, і я вам висловлю весь список надзвичайних амбітних реформ, які були розпочаті», - зазначив він.

Немає жодних сумнівів щодо того, що протягом останніх чотирьох років представники політичної влади в цій країні зробили певну кількість кроків для того, щоб модернізувати цю країну

 «Немає жодних сумнівів щодо того, що протягом останніх чотирьох років представники політичної влади в цій країні зробили певну кількість кроків для того, щоб модернізувати цю країну, трансформувати цю країну, перетворити її у відкрите, демократичне суспільство, ґрунтуючись на соціально-ринковій економіці» , - додав глава представництва ЄС.

Крім цього, Мінгареллі висловив переконання, що в Україні триває війна за її європейський вибір. «Це було б скандальним моментом, якщо б ви не були повністю віддані впровадженню цієї Угоди, бо щонайменше 10 тисяч людей загинули заради цього договору... Мені здається, що ця країна має війну саме через цей європейський вибір, який зробила, і це те, що політично для мене надзвичайно важливо, ніж просто дотримуватися якихось легальних зобов'язань, які взяла на себе Україна, підписавши цю Угоду", - наголосив посол. 

Telegram Channel