Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Волинь» у контрольному поєдинку поступилася в Туреччині туркменам

Туркменам ради не дали, спробуємо дати данцям.

ФК "Волинь"

«Волинь» у контрольному поєдинку поступилася в Туреччині туркменам

Хоча лучани й першими відкрили рахунок

«Волинь» – «Шагадам» (Туркменістан) – 1:2 

Склад «Волині»: Неділько – Сухомлинов, Болденков (Мелінишин, 28), Гордійчук, Чорноморець – Герасимюк, Сафонов, Скоблов – Яковлєв, Заричнюк – Коробка.

Цей поєдинок головний тренер луцької «Волині» Віктор Богатир вирішив відіграти одним складом та дати гравцям навантаження в усі 90 хвилин ігрового часу. Заміна у поєдинку була одна, й та вимушена – Сергій Мелінишин вийшов на поле у середині першого тайму після того, як арбітр зустрічі аж надто жорстоко покарав за фол біля власного карного майданчика Валерія Болденкова.

До того моменту наша команда уже вела у рахунку. Після декількох втрачених можливостей для взяття воріт «Волинь» отримала найбільш реальну – за фол у штрафному майданчику проти Дмитра Скоблова суддя призначив у ворота суперників пенальті, який на 19-й хвилині гри упевнено реалізував Олег Герасимюк.

Наступний поєдинок «Волинь» зіграє 27 лютого, коли зустрінеться з данською командою «Нествед».

Слід відзначити, що відкрити рахунок наші гравці могли ще й раніше, однак у моменті, коли голкіпер суперників, ймовірно, випустив «кулястого» у межі власних воріт після удару з гострого кута від Скоблова, головний арбітр зустрічі не послухав навіть лайнсмена, який своїм прапорцем вказував на центр поля, та призначив спірний м’яч.

На 34-й хвилині наші футболісти втратили шикарний шанс збільшити свою перевагу: Скоблов зряче «запустив» Євгена Заричнюка по лівому флангу, а той зробив навіс на ближню стійку – після удару головою Володимира Коробки гравців «Шагадаму» від ще однієї процедури розведення м’яча з центру поля врятувала поперечина. А наприкінці першого тайму у ворота Віталія Неділька влетіли два голи (один – з пенальті), які до перерви перевернули ситуацію в матчі – 1:2.

На жаль, другий тайм занадто часто відходив від самого футболу. Суперники постійно йшли на контакт з нашими футболістами, після кожного з яких надовго падали на газон. У грі з постійними зупинками створити повноцінні гольові можливості було дуже важко. Гравці «Волині» організували фінальний тиск на суперників протягом останніх десяти хвилин гри, однак Заричнюк майже з лінії воротарського майданчика не зумів як слід замкнути подачу Рудольфа Сухомлинова, а ціла низка стандартних положень так і не принесла потрібного результату.

Наступний поєдинок «Волинь» зіграє 27 лютого, коли зустрінеться з данською командою «Нествед».

Telegram Channel