Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Подорож Луцьком стане доступною для слабозорих

Луцьк стає доступнішим для людей із порушеннями зору

Braille studio

Подорож Луцьком стане доступною для слабозорих

Сьогодні команда Braille Studio в книгарні Волинської обласної друкарні презентували аудіопутівник «Луцьк. Прогулянки містом»

Цей путівник буде доступний в інтернеті для вільного завантаження, крім того його можна буде у нас замовити всім бажаючим. Путівник буде розповсюджено по школах, бібліотеках, музеях, тощо, повідомляє Braille Studio / Студія друку шрифтом Брайля у «Фейсбуці».

На презентації було озвучено 5 позитивних новин, зокрема, що газета згодом «Сім'я і дім» буде продовжувати виходити шрифтом Брайля. Протоієрей УПЦ (МП) Валентин Марчук сказав, що планує випускати Православну газету «Дзвони Волині», крім того Православну газету Всеукраїнського масштабу шрифтом Брайля, звісно друкуватись вона буде у Braille Studio / Студія друку шрифтом Брайля.

Проанонсовано, що невдовзі незрячі лучани і гості міста доторкнуться до Луцького замку своїми руками, адже буде створено його бронзову копію, а також готується видання ще однієї аудіокниги Ігоря Чуба «Іларія ілюзія»

Також священнослужитель виявив бажання видати шрифтом Брайля, так і в аудіоформаті путівник про духовні пам’ятки Волині, храми, монастирі. Проанонсовано, що невдовзі незрячі лучани і гості міста доторкнуться до Луцького замку своїми руками, адже буде створено його бронзову копію, а також готується видання ще однієї аудіокниги Ігоря Чуба «Іларія ілюзія», яку зараз готує відомий радіоведучий Максим Благовірний.

Telegram Channel