Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Рок-гурт MOTANKA скоро в Луцьку! (відео)

Волинь-нова

Рок-гурт MOTANKA скоро в Луцьку! (відео)

На вас чекає яскравий перформенс, що поєднає у собі рок - композиції із сучасним театром та новітнім світловим та звуковим обладнанням.

Для концерту спеціально були пошиті костюми та використаний цікавий реквізит.  Надзвичайно сильний вокал у поєднанні з інструментами - бас-гітарою, електро-гітарою, цимбалами, барабанами.

Сценічні постановки підготувала - режисер театру "Коло Лесі" Світлана Органіста. Концерт перенесе вашу свідомість у давні часи, адже на сцені будуть з`являтися дивні постаті та будуть проводитися старовинні обряди.   

 Гурт Мотанка розпочав свою діяльність у Луцьку у 2016 році, потім декілька років продовжив свій розвиток у Берліні, що значно вплинуло на творчість музикантів.

 Гурт Мотанка розпочав свою діяльність у Луцьку у 2016 році, потім декілька років продовжив свій розвиток у Берліні, що значно вплинуло на творчість музикантів. Зараз готується реліз кліпу на пісню "Верба" та вже записаний новий важкий та акустичний альбом на плівку.

Українські мотиви та автентичні музичні інструменти у поєднанні з сучасним менеджментом роблять гурт впізнаваним та унікальним. Нічого подібного ви точно не бачили.

Концерт у Луцьку - 30 березня о 19 годині. Квитки у касі драмтеатру, довідки за тел. 097 0000 754.

 

Telegram Channel