Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Дівчина з Рівного на шоу «Голос країни» підкорила Джамалу

Чуттєвий спів рівнянки зумів полонив серце тренера

1+1

Дівчина з Рівного на шоу «Голос країни» підкорила Джамалу

Софія Кіструга на сцені виконала пісню Тіни Кароль «Не дощ»

Дівчина навчається у Львівському національному університеті ім. Івана Франка на факультеті журналістики. Раніше Софія була учасницею популярного львівського girls-бенду «Mirami». Наразі почала писати музику і прагне виконувати серйозні пісні.

Її чуттєвий спів зумів підкорити серце Джамали, яка і повернулася до дівчини.

Її чуттєвий спів зумів підкорити серце Джамали, яка і повернулася до дівчини. «Давай без слів закінчимо любов» – співала рівнянка, яка вчиться на журналіста. На останній ноті до неї повернулася Джамала. « Живу в Рівному, навчаюся у Львові на журналіста. Знаю Потапа, але чого Ви до мене не повернулися. В Інстаграм ви зі мною спілкуєтеся».

Раніше Софія співала разом з гуртом  VovaZIL'Vova. Тепер буде в команді Джамали. Тож тепер вболіватимемо за рівнянку вже у наступному етапі шоу - «Бої».

Марта Рак з Новояворівська виграла суперечку з батьками. 16-річна школярка зі Львівщини сказала батькам, якщо розверне хоч один стілець журі, вступатиме у артистичний виш, якщо ж ні – піде у політех, як хочуть батьки. Дівчина була вже двічі на дитячому «Голосі» та не втрачала надії. Тіна Кароль повернулася на останній ноті і дівчина розплакалася від радості. Зірковий тренер розповіла, що їй батьки радили бути аптекарем. «Добре, що мама підтримала. А то, уявляєте, я була б аптекарем?» – сказала співачка. « Ти й так лікуєш своїми піснями», – додав Потап.

Вірте в своїх дітей!

Руслана ЧАЙКА.

Telegram Channel