Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Двійко юних розбійників пограбували жінку на нічних вулицях Іваничів

Тепер хлопцям доведеться відповідати за скоєне.

Сектор комунікації поліції Волинської області

Двійко юних розбійників пограбували жінку на нічних вулицях Іваничів

Відібрали цінностей на п’ять тисяч гривень

Співробітники сектору реагування патрульної поліції у співпраці із дільничними офіцерами поліції оперативно встановили зловмисників, які пограбували 31-річну жительку району, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора вночі до Іваничівського відділення поліції звернулася 31-річна жителька району. Жінка повідомила, що на вулиці райцентру Іваничі її пограбували двоє невідомих чоловіків. Зловмисники відібрали у потерпілої сумку у якій знаходилися ювелірні вироби, документи та два мобільних телефони. Сума завданих матеріальних збитків становить 5 тисяч гривень.

За лічені години співробітники сектору реагування патрульної поліції разом із дільничними офіцерами поліції встановили, що злочин скоїли жителі райцентру Іваничі, 17 та 18 років.

За лічені години співробітники сектору реагування патрульної поліції разом із дільничними офіцерами поліції встановили, що злочин скоїли жителі райцентру Іваничі, 17 та 18 років. Речі, здобуті незаконним шляхом, поліцейські вилучили.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Telegram Channel