Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
На Паралімпіаді у Пхьончхані підняли український прапор

Будемо сподіватися, що й цього разу українські паралімпійці нас порадують.

УНІАН

На Паралімпіаді у Пхьончхані підняли український прапор

Нашу державу на іграх представляють 30 спортсменів

Сьогодні, 8 березня, в Паралімпійському селищі Пхьончхану відбулася традиційна символічна церемонія підняття українського прапора перед Паралімпіадою-2018.

Захід пройшов під акомпанемент гімну України на спеціальній площі і зібрав спортсменів і тренерів української збірної. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Xsport.

На минулій зимовій Паралімпіаді-2014 в Сочі збірна України завоювала 25 медалей (5 золотих, 9 срібних та 11 бронзових), що дозволило їй посісти четверте місце в загальному заліку.

Як відомо, до складу збірної України на Ігри увійшли 30 спортсменів. Вони візьмуть участь у змаганнях з лижних гонок, біатлону та сноуборду.

Зимові Паралімпійські ігри в Пхьончхані відбуватимуться з 9-го по 18 березня. На минулій зимовій Паралімпіаді-2014 в Сочі збірна України завоювала 25 медалей (5 золотих, 9 срібних та 11 бронзових), що дозволило їй посісти четверте місце в загальному заліку.

Нагадаємо, що на Олімпійських іграх-2018 українці зуміли завоювати лише одну медаль: Олександр Абраменко став олімпійським чемпіоном в лижній акробатиці.

Telegram Channel