Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
«Шахтар» мінімально поступається «Ромі» й вилітає з Ліги чемпіонів

На жаль, у чвертьфінал Ліги чемпіонів виходять таки вони...

calciomercato.com

«Шахтар» мінімально поступається «Ромі» й вилітає з Ліги чемпіонів

На початку другого тайму відзначився Едін Джеко

«Рома» (Рим, Італія) – «Шахтар» (Донецьк, Україна) – 1:0 (1:0 – Едін Джеко, 52 хв.)

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч-відповідь. 13 березня 2018 року. Рим. «Стадіо Олімпіко». Головний суддя Альберто Ундіано Мальєнко (Іспанія).

У Харкові 21 лютого «Шахтар» здобув вольову перемогу над «Ромою». Пропустивши під завісу першого тайму, «гірники» після перерви відповіли двома влучними пострілами – 2:1.

Підсумкового успіху це, звісно, ще аж ніяк не гарантувало – проте забивати у Римі конче мусили саме «вовки».

З перших хвилин матчу-відповіді «Рома» запропонувала «Шахтарю» надвисокі швидкості. Часом «гірникам» велося геть сутужно. Хоча й вони спромоглися на кілька перспективних контратак!

За рахунку 0:0 – який влаштовував таки український клуб – команди й пішли відпочивати.

Італійці виходять у чвертьфінал завдяки голу на чужому полі. Ну а «Шахтар» каже «До побачення!» Лізі чемпіонів.

Активніше італійці розпочали й другу половину зустрічі. І невдовзі це таки дало свій результат. Боснієць-гренадер Едін Джеко таки розписався у воротах Андрія П’ятова, вискочивши з ним «на побачення».

0:1 – і тепер вже забивати треба було підопічним Паулу Фонсеки. Щоправда, створювати постійний тиск на ворота суперників у «гірників» таки виходило не дуже. А ось на 79-й хвилині Іван Ордець «завалив» того ж таки Едіна Джеко й побачив перед собою «пряму» червону картку.

Майже відразу після цього «гірчичника» одержав і Факундо Феррейра – в аргентинця не витримали нерви, і він штовхнув хлопчину, який аж надто неквапливо подавав м’яча.

Попри неабияке старання й наполегливі спроби організувати фінальний штурм воріт «Роми», «Шахтар» так і не спромігся на рятівний гол.

Італійці виходять у чвертьфінал завдяки голу на чужому полі. Ну а «Шахтар» каже «До побачення!» Лізі чемпіонів.

 

Telegram Channel