Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

У Луцьку відбувся ювілейний концерт Сергія Беня

Учора у Волинському академічному обласному театрі ляльок відбувся ювілейний вечір лауреата обласної премії імені В’ячеслава Хурсенка Сергія Беня. Святкова зала зібрала близьких друзів та поціновувачів творчості відомого артиста та його колективу. Захід відвідав заступник міського голови Олександр Рачков.

Мистецька творча зустріч складалася із творів класичної музики українських та зарубіжних композиторів у виконанні неперевершеного маестро Сергія Беня та його гостей, серед яких його брат- соліст Празької та Південно-Чеської опери Олександр Бень. За роки активної творчої діяльності свою безмежну любов до музики він передав талановитим наставникам. Сьогодні його учні – молоді та успішні артисти Іван Коротун, Вікторія Кумановська, Надя Смирнова. Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради

Від імені керівництва міста Луцька із особистим та творчим ювілеєм Сергія Беня привітав заступник міського голови Олександр Рачков. «Сьогодні ми зібралися у цьому залі, аби привітати видатну та багатогранну особистість- талановитого виконавця та педагога, творчість якого є справжнім надбанням. То бажаю вам міцного здоров’я, натхнення та постійного прагнення до розвитку», - сказав Олександр Рачков.

За роки активної творчої діяльності свою безмежну любов до музики він передав талановитим наставникам.

Організували чудовий творчий вечір обласний науково-методичний центр культури та Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки.

Також в рамках заходу презентували виставку фотографій Сергія Беня «Стоїть моя душа в полях». 

Telegram Channel