Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Лучани з липня платитимуть за воду дорожче

«Луцькводоканал» підготував нові тарифи

Курс

Лучани з липня платитимуть за воду дорожче

«Луцькводоканал» планує підвищити тарифи

Про це йдеться на сайті підприємства. У комунальному господарстві мотивують такий крок збільшення мінімальної заробітної плати з 1 січня 2018 року, збільшенням бази оподаткування та розміру ставок збору за спеціальне користування водними ресурсами, екологічного податку та податку на землю. Також  на це вплинуло збільшення вартості солі, електроенергії, природного газу, паливно-мастильних матеріалів, витрат на обслуговування підвищуючи установок.

«Перегляд тарифів на послуги водопостачання та водовідведення необхідний для того, щоб привести їх до економічно обґрунтованого рівня, що забезпечить беззбиткову діяльність КП «Луцькводоканал» та здійснити впровадження низки першочергових інвестиційних проектів, спрямованих на забезпечення розвитку виробництва, підвищення надійності, якості технологічного процесу, впровадження енергозберігаючих технологій, відповідно до затвердженої інвестиційної програми на планований період», - йдеться у повідомленні.

Враховуючи викладене, КП «Луцькводоканал» було проведено коригування тарифів на централізоване водопостачання і централізоване водовідведення та тарифів на постачання холодної води, водовідведення ( з використанням внутрішньобудинкових мереж).

 

 

 

Telegram Channel