Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Оксана Чорна з Рівненщини перемогла в дуелі на «Голосі країни»

Співачка продовжує боротьбу за 1 місце на конкурсі.

1+1

Оксана Чорна з Рівненщини перемогла в дуелі на «Голосі країни»

Учасниця з команди Потапа виступала у батлі на «Голосі країни» проти Анастасії Кудрявченко. Вони виконували пісню Ace of Base - All That She Wants

У поєдинку перемогла рівненчанка, відтак, вона продовжує боротьбу за 1 місце на «Голосі», пише інтернет-портал "ЧаРівне.інфо".

Оксана Чорна - киянка, що в 9 років переїхала до Рокитного Рівненської області. Туди вона поїхала з мамою, адже шахраї забрали в родини квартиру у рідному Києві. Після школи жінка знову повернулась до столиці для навчання на юридичному факультеті КППК ім. Антона Макаренка, проте співати Оксана почала ще у Рівному.

У поєдинку перемогла рівненчанка, відтак, вона продовжує боротьбу за 1 місце на «Голосі».

На «Голос країни» співачка потрапила відмовившись від хорошого контракту в Китаї. Після виконання пісні гурту The Hardkiss «Антарктида» до Оксани повернулись Тіна Кароль та Потап, проте обрала вона другого. 

 - Моє найсокровенніше бажання - лишитися тут на рідній землі, з родиною, дарувати свій спів на Батьківщині, а не десь за кордоном. Моя донька Тіна любить співати, але їй більше до вподоби танці. Хоча після «Голосу» вона заявила, що хоче потрапити до «Голосу. Діти». Окрім родини мене також підтримують власники ресторану Royal Wood - це друзі дитинства, для мене вони, як друга родина. Їх підтримка зіграла дуже важливу роль навіть в тому, що я наважилась прилетіти з Китаю, де працювала останні три роки, на «Голос країни». І навіть зараз я відчуваю їхню підтримку на кожному кроці, - говорить Оксана.

 

 

 

Telegram Channel