Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Атовець мріє стати футбольним тренером

У футбольній кар’єрі Ігоря Заболотного - вдалі виступи у І лізі Першості України з футзалу

Поліція Волині

Атовець мріє стати футбольним тренером

Нині підполковник Ігор Заболотний очолює вибухотехнічний відділ волинської поліції

Ігор Заболотний народився в Луцьку. Закінчивши місцеву загальноосвітню школу в 1997 році, вступив до Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. Після навчання повернувся до рідного міста. Працював інспектором пожежної безпеки, пізніше - понад 15 років був експертом-вибухотехніком у Науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі. Нині він очолює вибухотехнічний відділ волинської поліції. У 2015 році брав безпосередню участь в антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях. За високий професіоналізм та рішучість у боротьбі зі злочинністю, самовідданість його  нагороджено відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції», - інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Важливим здобутком Ігор вважає перемогу збірної команди волинської поліції на чемпіонаті Європи з міні-футболу серед правоохоронців, який проходив у Вільнюсі ( Литва).

«Спортом захоплююся з дитинства. Для мене футбол – це значно більше ніж хобі. Не уявляю тепер свого життя без цього виду спорту, як і без вибухотехнічної служби, чи моєї родини. Мрію, ще стати й футбольним тренером і займатися з талановитими дітьми», - розповідає поліцейський.

У футбольній кар’єрі Ігоря Заболотного - вдалі виступи у І лізі Першості України з футзалу, чемпіонатах Волинської та Рівненської областей із великого футболу. Неодноразово ставав призером Волинської області, як з футболу, так і з футзалу. Важливим здобутком Ігор вважає перемогу збірної команди волинської поліції на чемпіонаті Європи з міні-футболу серед правоохоронців, який проходив у Вільнюсі ( Литва).   

Заняття спортом стали захопленням усієї сім’ї Заболотних. Разом із дружиною та донькою вони вибороли  перемогу на обласних змаганнях серед родин правоохоронців «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Telegram Channel