Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Юні таланти Любешівщини

Зі сцени лунали класика та сучасні пісні й мелодії.

Нове життя.

Юні таланти Любешівщини

Вчора прозвітували перед громадськістю учні та викладачі Любешівської дитячої музичної школи. Як завжди, було що почути й побачити. А значить – глядачі отримали естетичну насолоду, позитивні емоції

Хор та вокальні групи, солісти та квартети, дуети, ансамблі бандуристів, гітаристів, духових і народних інструментів, джаз-бенд – всіх і не злічити, хто полонив класикою та сучасними піснями й мелодіями серця і душі присутніх. Незвично було почути звуки флейти, цікаво – дуети на фортепіано, юних переможців різноманітних конкурсів. Своєрідною родзинкою стала пісня, покладена на слова нашого місцевого поета Миколи Черняка, котра прозвучала вперше.

 Своєрідною родзинкою стала пісня, покладена на слова нашого місцевого поета Миколи Черняка, котра прозвучала вперше

Оплески, овації, посмішки глядачів та подячні слова від депутата обласної ради, першого заступника голови облради Олександра Пирожика, начальника відділу культури райдержадміністрації Ольги Гарманюк і провідного методиста обласного науково-методичного центру культури, доцента кафедри музичної і практичної підготовки СНУ ім. Лесі Українки, виконавця, співака Сергія Беня – ось своєрідна нагорода для учнів, їхніх наставників і батьків.

Тамара УРЯДОВА.

Telegram Channel