Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Цуманській пущі прибрали урочище «Ківерцівське»

А які ж свині все це накидали?

КНПП "Цуманська пуща"

У Цуманській пущі прибрали урочище «Ківерцівське»

Зібрали десятки мішків сміття

Днями по всій території країни відбувалася акція «Зробимо Україну чистою!», до якої також долучилися працівники Ківерцівського НПП «Цуманська пуща». Прибирання присвятили і до Всесвітнього дня Матері-Землі, який відзначається 22 квітня.

Цього разу локацією для прибирання стало заповідне урочище «Ківерцівське», яке знаходиться західніше м. Ківерці. Ця територія є привабливою для відпочивальників, які залишають після себе сміття. Також зафіксовані випадки цілеспрямованого вивозу побутового сміття в цю ділянку лісу.

Ця територія є привабливою для відпочивальників, які залишають після себе сміття. Також зафіксовані випадки цілеспрямованого вивозу побутового сміття в цю ділянку лісу.  

Працівники протягом декількох годин збирали та сортували сміття, в результаті навантажили причіп декількома десятками мішків із твердими побутовими відходами.

Вже протягом 2016-2018 рр. Ківерцівський НПП «Цуманська пуща» взяв під опіку цю території, за цей час помітне значне покращення ситуації із засміченням цього урочища, тобто ділянка стала більш охайною і населення менше її занедбує.

Telegram Channel