Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку стартувала школа екскурсоводів

Кожен учасник школи повинен оволодіти навиками підготовки та проведення пішохідної оглядової екскурсії містом та розробити власну авторську екскурсію.

Фото: youtube.com

Волинь-нова

У Луцьку стартувала школа екскурсоводів

Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради спільно з державним підприємством «Навчально-консультаційний центр по туризму» та за підтримки Всеукраїнської асоціації гідів та ГО «Молодіжна платформа» розпочали реалізацію проекту фахової підготовки екскурсоводів Луцька — Школа екскурсоводів

20 - 21 квітня відбулись її перші заняття. 19 активних лучан захоплено слухали лекції викладачів-практиків і професіоналів галузі туризму та екскурсійної діяльності. Програма курсу розроблена із дотриманням усіх стандартів навчання EN 15565, до того ж частину занять для наших слухачів проводитиме викладач- методист курсу методики проведення екскурсій - тренер WFTGA (Всесвітньої федерації асоціацій туристичних гідів).

Окрім методики учні отримають знання з історії Луцька, дізнаються про його архітектуру та археологію, спілкуватимуться із краєзнавцями. Партнерами проведення школи у Луцьку стали також Волинський краєзнавчий музей та Адміністрація державного історико-культурного заповідника у м. Луцьку, а тому частина занять відбуватиметься на базі музеїв та Луцького замку.

Головною метою проекту є сприяння розвитку галузі туризму в Луцьку шляхом підготовки кваліфікованих кадрів для супроводу туристів.

Головною метою проекту є сприяння розвитку галузі туризму в Луцьку шляхом підготовки кваліфікованих кадрів для супроводу туристів.

Навчання у школі триватимуть 2,5 місяці. Кожен учасник школи повинен оволодіти навиками підготовки та проведення пішохідної оглядової екскурсії містом та розробити власну авторську екскурсію. Після закінчення школи учні отримають сертифікати Навчально-консультаційного центру по туризму та управління туризму та промоції міста, повідомляє Управління туризму та промоції міста.

Telegram Channel