Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Москві тисячі людей вийшли на підтримку Telegram

Влада Москви погодила акцію за участю п'яти тисяч чоловік.

WhiteCounter

У Москві тисячі людей вийшли на підтримку Telegram

На рамках зупиняють людей з плакатами FuckRKN, забирають прапори на підтримку фемінізму (оскільки «вони не відповідають тематиці»), учасники також говорять, що забирають плакати про президента Росії Володимира Путіна

На мітинг на підтримку месенджера Telegram, що проходить на проспекті Сахарова, прийшли близько 5 тисяч осіб.

Про це повідомляє УП з посиланням на «Радіо Свобода».

Інтернет належить нам, а не фсбшному майору.

Опозиціонер Олексій Навальний заявив, що через співробітників поліції йому вдалося не відразу потрапити на майданчик, де проходить акція.

У той же час, «Новая газета» повідомляє, що, за останніми даними блогера Білого лічильника, на акцію пройшли понад 7 тисяч осіб.

Учасники мітингу тримають плакати з написами: «Спасибі, RKN, тепер я знаю, що таке VPN, Tor, Proxy», «RKN and Zharov watching you», багато картинок з Big brother, «Інтернет належить нам, а не фсбшному майору». Багато протестувальників принесли великі сконструйовані літаки з ватману.

Мітинг протесту проти заборони в Росії месенджера Telegram організували активісти Лібертаріанської партії Росії. Мітинг підтримав засновник Telegram Павло Дуров.

Приводом для акції стали дії Роскомнагляду, який з 16 квітня блокує Telegram через відмову засновника месенджера Павла Дурова надати ФСБ ключі для шифрування листування користувачів.

Telegram Channel