Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Фільм про природу Волині отримав відзнаку на кінофестивалі

Фільм «Сім природних чудес Волині» стане наочним посібником для молоді, яка навчається у школах та вузах

Волинь-нова

Фільм про природу Волині отримав відзнаку на кінофестивалі

Протягом 26-28 квітня у місті Житомир відбувся IV фестиваль-конкурс екранних мистецтв «Пілігрим». Організатор фесту - Житомирський коледж культури і мистецтв імені Івана Огієнка

Наша творча група фільму “Сім природних чудес Волині” подали одну з її частин, а саме — Шацький національний природний парк, яка отримала відзнаку кінофестивалю “Пілігрим”.

 

Фільм створювався Волинським туристичним клубом «Ми» та студією «ПО ВІТ РУ» протягом чотирьох років і був завершений у 2016 році. Автор ідеї створення фільму - Руслана Мельник, продюсер, автор сценарію та режисер фільму - Віталій Герасимлюк, оператори - Андрій Повзун, Костянтин Кіц, графічне оформлення - Андрій Повзун, зйомки квадрокоптером -В’ячеслав Майборода, підводні зйомки - Сергій Бойко, зйомки чорних лелек -  Андрія Бакотея, монтаж - Володимира Красілова, диктор - Галина Старцева, музичне оформлення - Світлана Рибальченко, консультант - Сергій Цюриць.

Фільм «Сім природних чудес Волині» стане наочним посібником для молоді, яка навчається у школах та вузах, сприятиме у них формування європейської культури. Він стане яскравою візитівкою Волинського краю, для усіх іноземних туристів, гостей, інвесторів, які шукають цікаві адреси для вкладень своїх капіталів у оригінальні проекти.

Для створення фільму було задіяно лісівників, екологів, науковців, спонсорів, державних структур! Всім ми дуже вдячні за розуміння у створенні цього туристичного аудівізуального продукту для Волині!!! «Якби ви знали - як не легко, але цікаво знімати природу. Навіть вужа доводилося тримати за хвоста заради кадру!» – згадує Руслана Мельник.

 

Фільм «Сім природних чудес Волині» стане наочним посібником для молоді, яка навчається у школах та вузах, сприятиме у них формування європейської культури. Він стане яскравою візитівкою Волинського краю для усіх іноземних туристів, гостей, інвесторів, які шукають цікаві адреси для вкладень своїх капіталів в оригінальні проекти.

Фільм слугуватиме і засторогою тим, хто знищує природу, не береже її для наших нащадків, буде утверджувати головну ідею: продовжуючи життя недоторканої природи – ми продовжуємо життя самим собі. Його створено за підтримки Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, Управління екології та природних ресурсів Волинської облдержадміністрації, Товариства меліораторів та водогосподарників у Волинській області.

Наразі триває створення другої частині фільму, а саме - переклад на англійську, тиражування на флешках окремими частинами.

Telegram Channel