Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Батько звинувачує у черствості учасників ДТП, в якому постраждав його син

18 травня 2018 року у цій справі має відбутись чергове судове засідання.

Фото: Кореспондент

Волинь-нова

Батько звинувачує у черствості учасників ДТП, в якому постраждав його син

Як повідомляли ЗМІ з посиланням на Волинську поліцію, 9 листопада 2016 року на вулиці Огієнка в Луцьку трапилась ДТП з потерпілими

 Автомобіль «ВАЗ-210430» під керуванням 20-річного лучанина скоїв наїзд на 12-річного школяра. Повідомлялось, що хлопець переходив дорогу поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП дитина  отримала політравми, перелом правої гомілки і правого стегна. Школяра госпіталізований до реанімаційного відділення дитячої лікарні.

Повідомлялось, що хлопець переходив дорогу поза пішохідним переходом.

18 травня 2018 року у цій справі має відбутись чергове судове засідання. У редакцію з листом звернувся батько потерпілого хлопчика Сергій Денисов. Він також  розповів, що автомобіль, який скоїв наїзд на його сина, належить Управлінню Пенсійного фонду у Луцьку. У момент аварії за кермом авто перебував водій, який віз керівницю Управління Тамару Козачук.  За словами Сергія Денисова, пані Козачук намагається «зам’яти» справу. Батько також  обурюється, що ні згадана очільниця Пенсійного фонду міста, ні водій за півтора року не поцікавились станом здоров’я хлопчика і не компенсували жодної копійки на його лікування, яке коштувало  сім’ї  50 тисяч гривень.

Внаслідок ДТП дитина  отримала політравми, перелом правої гомілки і правого стегна.

У листі Сергія Денисова, зокрема, йдеться: «Мені, як батькові, вже близько півтора року не дає спокою одна думка. А чи може Тамара Козачук перебувати на посаді державного службовця, тим більше керувати Пенсійним фондом у Луцьку та районі, піклуватися соціально незахищеними, і людьми з поважним віком? Як можна бути керівником, коли твій підлеглий водій збиває автомобілем дитину, а ти перебувала в цьому автомобілі, і за півтора року не поцікавилась здоров’ям мого сина? Але одразу після ДТП дзвонити, бігти, шукати, використовувати старі зв’язки, щоб цю кримінальну справу «зам’яти» і не дати в законному руслі їй хід. Вона сьогодні запитує: «А що ви до мене маєте, я що була за кермом». Ні, ніхто нічого до вас, пані Козачук, не має. Так, ви дійсно не перебували за кермом автомобіля, і я сподіваюся, що і ваш водій ненавмисно збив мого сина.

Не компенсували жодної копійки на його лікування, яке коштувало  сім’ї  50 тисяч гривень.

…А чого я звертаюсь до вас через ЗМІ, ви напевне, знаєте. Через декілька днів після ДТП я просив вас про допомогу на лікування мого сина, звертався до голови Пенсійного Фонду Волині Петра Філіпчука. Ви всі, пани-керівники, сказали мені судитись, «страхова» заплатить! То де ваша мораль, людяність і просто материнське серце?

Сьогодні Тамара Козачук переживає за свою посаду, тим самим штовхаючи свого водія, якому 20 років, на лаву підсудних».

Telegram Channel