Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У ківерцівському музеї діє виставка робіт художника Степана Кузьмича

Степан Кузьмич свої знання передаєтворчо обдарованій молоді

Музейний простір Волині

У ківерцівському музеї діє виставка робіт художника Степана Кузьмича

За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток освіти і виховання молодого покоління та з нагоди 60-річного ювілею Степану Миколайовичу вручено Почесну грамоту районної ради та районної державної адміністрації.

Як пише Музейний простір Волині, в Ківерцівському районному краєзнавчому музеї відкрили виставку творчих робіт «Картини з мого життя» художника-дизайнера, члена Спілки дизайнерів України Степана Кузьмича.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Юліан Таранчук побував на відкритті експозиції та привітав з відкриттям виставки і особистим ювілеєм Степана Миколайовича.

– Ми гордимося творчим доробком художника-дизайнера Степана Кузьмича. Художник – це людина, яка бере натхнення звідусіль. Художник – це певною мірою чарівник, адже йому вдається зупинити мить, щоб незабаром перетворити її у вічність. Художники створюють красу та служать їй. Вітаємо Степана Миколайовича з особистим ювілеєм і відкриттям художньої експозиції. Бажаємо творчого натхнення та міцного здоров’я і довголіття, - зазначив у вітальному слові Юліан Таранчук.

До вітань приєдналися заступник керівника виконавчого апарату районної ради Анатолій Пушкін, директор Центру дитячої та юнацької творчості Леся Куліба та колеги по роботі. Адже Степан Миколайович кілька років поспіль навчає художній майстерності вихованців позашкільного закладу. Щире захоплення висловили представники Прилуцької сільської ради на чолі з головою - Валентином Арчибасовим та друзі і небайдужі ківерчани.

 

Telegram Channel