Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Телепередача «Хата на тата» вже у Шклині на Горохівщині

Волинське подружжя має шанс виграти 50 тисяч гривень

Фото: СТБ

Волинь-нова

Телепередача «Хата на тата» вже у Шклині на Горохівщині

Коли місяць тому у Шклинську сільську раду зателефонували журналісти телеканалу СТБ і поцікавилися, чи є у цьому населеному пункті сім’я, достойна бути учасницею телепрограми «Хата на тата», Шклинський сільський голова Володимир Солтис, секретар цієї ради Людмила Долонська не гаяли часу, шукаючи відповіді на запитання про те, чому саме їхньому селу пощастило бути баченим усією Україною, а відразу ж стали міркувати над тим, кому ввірити честь презентувати його!

Думки співпали! Це ж Віра  і Іван Бучмани є тим молодим подружжям, як мовиться, на всі 100! Молоді люди побралися 6 років тому, у них поки що народилися донечки Каріна і Мілана, гарнесенькі, як мама і тато. Віра – господиня, акуратистка, хоч і сільська, однак сучасна і стильна! Іван – хазяїн,  не лізе в кишеню за словом, ще й жартівник, рівного якому немає в  селі.  Виховувався взірцевими багатодітними батьками Тетяною і Михайлом разом із шістьма братами і сестрами. Живуть родичі через межу у злагоді, праці й достатку.

Згідно з умовами конкурсу, мама Віра тим часом помандрує в одне з міст України, висловивши телеканалу свої найзаповітніші мрії про відпочинок! Якщо тато взірцево впорається зі всіма завданнями, сім’я отримає 50 тисяч гривень.

Почувши несподівану пропозицію, Віра Олександрівна і Іван Михайлович довго не вагалися! І правильно, бо не щодня, не щороку, і мало у кого є нагода стати героєм популярної телепередачі!

 Кіношники теж не барилися:  через декілька днів вони досхочу наговорилися з Іваном по Skypу, а через десять діб уже й приїхали у Шклинь, щоб на власні очі пересвідчитися, що сім’я з Волині приємно подивує країну своїм унікальним позитивом! І вдарили по руках, пообіцявши розпочати телезйомки через місяць.

Час минув швидко! Шклинь зустрічав гостей минулого понеділка. Поспілкувавшись із Бучманами, перший журналістський десант  майнув по селі шукати зручну кімнату для зйомок. Начебто вирішили, що велика частина їх відбуватиметься у сільському дитячому садочку, з порога якого цього року попростує у перший клас розумниця Каріна. Наразі ще не вирішили, яку громадську роботу має виконати тато, крім того, що протягом місяця він осилюватиме  одночасно жіночі і чоловічі обов’язки в хаті і біля хати, доглядатиме дітей і городи, ще й звично працюватиме трактористом у ТзОВ «Городище»! Згідно з умовами конкурсу, мама Віра тим часом помандрує в одне з міст України, висловивши телеканалу свої найзаповітніші мрії про відпочинок! Якщо тато взірцево впорається зі всіма завданнями, сім’я отримає 50 тисяч гривень.

-На що потратите? - запитую у головного героя.

--Поставлю навколо хати новий пліт. І користь буде, і гарна згадка про «Хату на тата», - відповів Іван, звично жартуючи, і наразі сміливо виконує головну роль.

Зйомки планують закінчити на початку червня. Кажуть, уже невдовзі у Шклинь приїде режисер. Поки що село насолоджується спілкуванням із журналістами.

Віра і Іван Бучмани з донечками Каріною і Міланою
Віра і Іван Бучмани з донечками Каріною і Міланою

 

 

Telegram Channel