Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
 У храмі Святого Миколая у Волновасі лунає молитва українською мовою

Розпочалося освячення будівлі, яке проводить митрополит Луцький та Волинський Михаїл, священики та капелани української армії.

Усі фото Олексія ВЕРЕМІЙЧИКА.

У храмі Святого Миколая у Волновасі лунає молитва українською мовою

Сьогодні, у день церковного весняного свята Миколая Чудотворця, саме зараз служиться Божественна літургія з нагоди освячення церкви, що зведена на честь пошанування усіх захисників України й у пам’ять про полеглих

На околиці міста Волноваха тягнеться куполами до неба величний храм Святого Миколая, оздоблений так званим козацьким орнаментом. Зараз саме розпочалося освячення будівлі, яке проводить митрополит Луцький та Волинський Михаїл, священики та капелани української армії.

У Волновасі лунає молитва українською мовою, тож будемо сподіватися, що у цей храм приходитимуть люди з вірою, покаянням та прощенням. На будівництво церкви благодійники зібрали 5, 5 млн гривень.

 

На Божественну Літургію завітало чимало місцевих жителів, з`їхалися гості з інших регіонів, вшанувати пам`ять полеглих героїв та на Богослужіння прийшли голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, місцевий народний депутат Дмитро Лубінець. У Волновасі лунає молитва українською мовою, тож будемо сподіватися, що у цей храм приходитимуть люди з вірою, покаянням та прощенням. На будівництво церкви благодійники зібрали 5, 5 млн гривень.

 

Святиня справді стане духовним центром міста Волноваха, адже це не просто храм, а людська вдячність нашим хлопцям, які там загинули. Його спільно будували громади міст Луцька та Волновахи, Волині та Донеччини. Нині на Волноващині тривають заходи, участь у яких бере і делегація з Волині.

 
Telegram Channel