Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинь: винуватець смертельної ДТП таки відсидить за ґратами 5 років

Апеляційний суд Волинської області залишив вирок суду першої інстанції в силі

Фото: Кореспондент

Волинь-нова

Волинь: винуватець смертельної ДТП таки відсидить за ґратами 5 років

За принципової позиції прокуратури Волинської області винуватець смертельної ДТП - 24-річний мешканець села Карасин Маневицького району таке відбуватиме покарання у місцях позбавлення волі

Пізно увечері 16 серпня 2015 року, перебуваючи за кермом автомобіля марки «Форд-Транзит», чоловік рухався автодорогою «Красноволя-Колки» в напрямку села Красноволя Маневицького району.

Виконуючи обгін, він виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із мотоциклом марки «Іж-Юпітер».

У результаті ДТП 21-річний водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження, від яких помер. 

У результаті ДТП 21-річний водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження, від яких помер. 

Маневицький районний суд визнав водія автомобіля винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України, та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки.

Не погодившись із вироком суду, обвинувачений оскаржив його в апеляційному порядку й просив суд визнати його невинуватим та закрити справу.

Дослухавшись до доводів прокурорів, апеляційний суд Волинської області залишив вирок суду першої інстанції в силі, відтак найближчі 5 років винуватець ДТП проведе за ґратами, повідомляє заступник прокурора Волині Максим Киричук.

Telegram Channel